Već nekolikogodina Saša KOvačević je jedan od najpopularnijih pjevača na našim prostorima. Prije svega , Saša se iz mase izdvaa raskošnim glasom i talentom , pa zatim harizmom i ljepotom . Njegovi fanovi čine većinu pripadnice ljepšeg spola , jer nije tajna da mnogi smatraju da je Saša jedan od najjepših na domaćoj javnoj sceni.

 

 

Saša je rođen u Zemunu 1985.godine , i on je od malih nogu pokazao da ima smisla za muziku . Upisao je muzičku školu veoma rano , a počeo je da svira klavir , a poslije je počeo da se bavi i sportom . Nakon završetka školovanja upisao se na muzičku akademiju i nakon što je diplomirao počeo je aktivno da se bavi ovom profesijom . Od samog pojavljivanja na muzičkoj sceni povezivali su ga sa raznim djevojkama , neke su bile čak i poznate široj javnosti , ali j poznato da je on već godinama u vezi sa manekenkom Zorano Tasić , koja iz prvog braka sa Bogdanom Srejovićem ima kćerku Iskru , koju Saša neizmjerno voli.

 

 

Nedavno su se Saša i Zorana vjerili , i Saša ne krije da veoma eli da se nihova porodica proširi . Prije mjesec dana je Saša imao zdravstvenih problema , naon čega je završio na hitnoj , a potom e zadržan i na bolničkom liječenju. Nakon što su mu urađeni svi nalazi ispostavilo se da mu je krvna slika loša. Zbog liječenja je Saša otkazao koncerte, ali se prije par dana oglasio na društvenim mrežama i najavio da sada nastavlja sa koncertima a tom prilikom se zahvalio fanovima na brizi i podršci koju su mu pružali u teškim trenucima.

 

 

Preporučeno