Porodicu Vasić je javnost imala priliku upoznati u rijaliti programu Farma , i tada su privukli veliku pažnju. Nakon Farme su odlučili da nastave sa svojom rijaliti kaijerom , pa su tako bili učesnici još nekoliko rijalitia. Radu smo imali priliku da gledamo prije nekoliko godina i u Zadruzi , a sada su sigle veoam tužne vijesti iz njihove porodice .

 

 

Naime , riječ je o tome da su Rade i Rada jako bolesni , odnosno zadesila ih je tužna sudbina . Rada je dobila rak dojke , dok su Radetu otkazala oba bubrega i sada se nalazi na dijalizi . Za domaće medie su ispričali da teško žive . Poznato je da su njihovi sinovi Mika i Giba promijenili spol , pa se sada zovu Ana i Ivana , i oni žive u Njemačoj. Mnogi misle da su i Rade i Rada s njima u Njemačkoj ali nisu , oni se zbog liječenja nalaze u Srbiji, u svom selu . Za samo godinu dana njih je bolest pokosila .

 

 

Rada je na samom početku razgovora rekla da Rade nije baš najbolje , te da ide na dijalizu jer su mu oba bugrega otkazala. Njihova porodica je veoma tužna zbog bolesti koja ih je zadesila . Rada je uvijek tu uz Radeta i gleda na sve načine da mu pomogne, da ga nasmije . Mada ističe da je Rade miran , ne priča mnogo , pa tako Rada nekada sama sjedne za stol i plače , i ne može da vjeruje da sada nema s kim da priča da joj se muž toliko razbolio da čak ni pričati ne može . Rada se nada da će Rade malo da se oporavi , iziječit se neće sigurno , ali dovoljno bi joj bilo samo a malo psihički se popravi , odnosno da makaročne da priča s njom , da podijele stavri koje ih muče.

 

 

Preporučeno