Situacija na Kosovu i Metohiji je i dalje diskutabilna, a sve je počelo od sukoba na granici kada je priveden državljanin Crne Gore. On se tada usprotivio kada je kosovska policija na granici krenula da pretresa vernike, a monahinja se usprotivila, jer to nije realno da se dira muškim rukama po veri. 

Tada je krenulo naguravanje i stvorila se velika gužva. Onda samo par dana nakon toga veliki slučaj trovanja, a kosovske vlasti su optužili dvojicu Srba kako su se motali oko spornog izvora. Prema navodima svedoka, imali su novosadske table, a u celu priču se uključio i sam predsednik Aleksandar Vučić. 

Međutim, i bez ovih tenzija koje valdaju u poslednjih par meseci odnosi Kosova i Srbije su zategnuti još od kraja 80 ih godina prošloga veka, i kada se nisu rešili do sada, pitanje je da li će se ikada i rešiti. Aleksandar Vučić je ako se sećate prošle godine morao ići u Vašington sa predstavnicima Kosova, te su morali potpisati sporazum koji je sklopio niko drugi do Donald Tramp. 

Mnoge poznate osobe su protiv proglašenja Kosova samostalnom državom, a svakako da je Veljko Ražantović najveći pobornik svega toga, ali na društvenim mrežama. Ne prođe puno vremena, a da on ne postavi neki stori, danas izdvajamo par njih koji su pobrali najviše lajkova…

Preporučeno