U nastavku današnjeg članka jedna jako zanimljiva priča nam dolazi iz Srbije, a tiče se estrade, koja i pored cijele situacije sa korona virusom, uspjeva da se održi na površini i da se nešto kuha i dešava. U posljednjih par dana je opet u centru pažnje Jelena Karleuša, koja je čula za navodnu aferu svoga supruga Duška Tošića. 

Kako se šuška on je navodno u tajnoj vezi sa suprugom od Slobe Blizanca, poznatog pjevača. Zove se Ana i izgleda stvarno sjajno, a njen Instagram profil je prepun njenih sjajnih fotografija. Kako kruže priče po kuloarima on je kupio stan u Beogradu od 100.000 eura samo da bi se viđao sa njom, a čak joj je poklonio i luksuzni džip. Oglasila se i Jelena Karleuša koja je stala u odbranu svog supruga i rekla da to nema veze sa istinom. 

Međutim, tema današnjeg članka nije muzička scena, nego rijaliti programi koji su definitivno pokorili kompletnu balkansku scenu. Kada vam kažemo da jako puno ljudi voli gledati kako samo glavne face u Zadrugi spavaju tokom noći, onda vam je sve jasno. Kristijan Golubović je podigao ovogodišnju Zadrugu na nivo da je gledaniji od centralnog dnevnika u pola 8. Svi vole svađe, afere, seksi scene i to je ono što Željka Mitrovića drži na broju 1 na Balkanu. 

Zorica Markoviće je također jedna od kontroverznijih učesnica Zadruge, a prije par noći je pokazala koliko je opasna kada je bila u publici dok je Vendi bila gost kod Dušice Jakovljević, Uletila je u studio posula je vodom, a onda je krenulo i obezbjeđenje da ih razdvaja. 

Preporučeno