VERICA ŠERIFOVIĆ JE ZASIGURNO JEDNO OD NAJVEĆIH MUZIČKIH IMENA NA BALKANU. KARIJERA BEZ MRLJE, DUGA PREKO 40 GODINA, SJAJNE PJESME SU IZA NJE, A NJENO NASLJEDSTVO U MUZIČKOM SMISLU JE PRENIJELA NA SVOJU KĆERKU, SJAJNU MARIJU ŠERIFOVIĆ. ONA JE PRESLIKANA MAJKA, A VERICA VEĆ DUŽE VREMENA NIŠTA NE SNIMA, I POVUKLA SE TE ŽIVI MIRNIM PORODIČNIM ŽIVOTOM.

Rezultat slika za VERICA SERIFOVICVerica Šerifović se ovih dana liječila na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu, i cijela situacija je bila baš komplikovana. Pjevačica je automatski operisala tu mor dojke. Majci pop zvijezde Marije Šerifović  najbolji doktori iz Beograda su na redovnom pregledu otkrili jako teške maligne promjene zbog kojih je odmah morala pristupiti,  hirurškom zahvatu na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu, Marija Đerifović se od majke nije odvajala niti jednog trenutka.

“Verica Šerifović je prošle godine tokom rutinskih redovnih kontrola otkrila da ima jako velike promjene na jednoj dojci. Doktori su je odmah uputili na dodatne i stručne analize i odmah su detektovali tu mor.Rezultat slika za VERICA SERIFOVIC

Marija Šerifović je bila i više nego očajna kada je saznala da joj je majka bolesna, na ovaj način. Odmah ju je odvela kod najboljih stručnjaka u zemlji. Kad su im svi doktori rekli da je tu mork u prvom stadijumu i da može da se riješi automatskom operacijom, pao im je kamen sa srca”, otkriva blizak izvor i dodaje da je pjevačica operisana čim je postavljena dijagnoza, i sve je bilo u redu.

Marija joj je bila največa podrška u bolnici. Sada je napokon sve u redu, i Verica ide na redovne kontrole, a i vratila se svojim nastupima.