Ovih dana su samo TV voditelji u gro planu. Cijelu Srbiju trenutno potresa priča oko voditeljskog para Jovana Joksimović i Srđan Predojević. Njih dvoje su bili jedan od poznatijih parova, i sada kada su dali otkaz, apsolutno se svi otimaju za njihov potpis. Šta če biti vidjećemo u danima koji su pred nama. 

Mi danas pričamo i govorimo o jednoj drugoj, ništa manje atraktivnoj voditeljici, koja itekako dobro radi svoj dio posla na televiziji. Ona je nekada bila i u braku sa Žikom Jakšićem, ali se jako brzo razvela od njega. Dajana je jako brzo uzela da radi i Grand produkciju, ali ni tu se nije jako dugo zadržala. 

Nakon toga je potpisala za Pink Televiziju, i tu radi i dan danas. Ona zajedno sa svojim kolegom radi jutarnji program, i prije par emisija ona se nešto šalila sa njime u studiju, a on ju je zadirkivao i govorio kako ne može prekrstiti noge. Ona je to shvatila kao izazov i odmah prekrstila noge, ali je zaboravila na to da je u suknji, pa joj je sve sjevnulo ispred kamera.

Na trenutak su se svi zgledali u studiju, ali je emisija nastavljena kao da se ništa nije desilo. Istu takvu, ali malo drugačiju situaciju je imala prije par mjeseci, kad ajoj se otkopčala cijela haljina, i cijelo vrijeme je jedva vodila emisiju, bojeći se da joj ne spasne u emisiji. 

Preporučeno