Svjetski poznati violončelista Stjepan Hauser i član dueta ”2Cellos” često se hvali fotografijama luksuznog doma koji se nalazi u blizini Pule. Svoju raskošnu vilu u Istri ovaj je muzičar sredio po svome ukusu, a nakon brojnih turneja izgleda da se zaželio svoga doma, a i kriza sa korona virusom ga je vezala uz dom, u kojem često uživa u kuhinji svoje majke Marije. Njegova vila dosta nalikuje na neke holivudske, pa je tu bazen, teren za odbojku na pijesku, ali i veliko imanje koje je sređeno i prepuno cvijeća i uređenoga travnjaka, a u vezi toga je rekao:

” Evo, našao sam napokon neku svoju oazu. Osam godina smo bili na turneji po svijetu, konstantno, jurnjava, ludnica, nikad vremena za sebe, da predahneš, da udahneš, malo da se okreneš sebi i da počneš malo da uživaš u svemu stečenom. Uzalud sav uspjeh i sva lova ovog svijeta ako ne stigneš da uživaš u tome. I ja sam odlučio da napokon počnem da živim život onako kako treba”

Ipak su mnogi primjetili da mu iapk fali jedna stvar a to je žena. Mnogima je poznato da je Stjepan jedno vrijeme bio u vezi sa poznatom pjevačicom Jelenom Rozgom i mnogi su im predviđali i brak, pa je pala čak i vjeridba, ali njihov prekid je oboma bio bolan, mada u nekim izjavama Stjepan i nije baš ispao džentlmen te je nakon prekida rekao kako se riješio mnogih briga.

Nakon toga je Hauser bio u vezi sa svjetski poznatom pijanistkinjom Lolom Asatanovom, ali je na kraju izjavio da je njihova veza samo bila šala za medije, mada je i nakon toga nastavio da snima sa Lolom, ali i da razmjenjuje nježnosti

 

 

Preporučeno