U razgovoru za Kurir televiziju novinari Ivan Gajić i Ljilja Stanišić podijelili su svoje osvrte na ljeto provedeno na crnogorskom primorju i otkrili uzbudljive planove za budućnost. Ovo dvoje voditelja, čija su lica postala poznata na malim ekranima, nisu se sramili izraziti oduševljenje kako nedavnim iskustvima, tako i nadolazećim projektima koji ih očekuju. “Još prošli mjesec bili smo zajedno na crnogorskom primorju, a sada nastavljamo izvještavati i dijeliti nove informacije i saznanja – sve što nosi naš posao, jer to nam je svakako u opisu posla”, kaže Stanišić. Gajić dodaje: „Kada se sjetim tog vremena u Crnoj Gori, i vi ste imali priliku vidjeti, čitati i naučiti nešto od onoga što smo mi doživjeli.

Bilo da izvještavaju s crnogorskog primorja ili Beograda, njihov terenski rad predstavlja jedinstven izazov. “Često svjedočimo nevjerojatnim situacijama koje se odvijaju pred našim očima. To je fascinantno i izaziva niz oprečnih mišljenja”, napominje Stanišić. Prebacujući fokus na ljetne izvještaje iz Crne Gore, otkrili su intrigantnu priču. Bio je jedan poznati nogometaš koji je bio oženjen i imao je obitelj. Vjerovao je da mu žena ne može biti nevjerna i da nije bila nevjerna s nekim koga on poznaje. No, otkrio je da ga supruga doista vara s prijateljem, što je rezultiralo fizičkim obračunom između nogometaša i ženine ljubavnice.

Ljubavnik je incident prijavio nadležnima, a nogometaš je za svoje postupke kažnjen novčanom kaznom jer je pravomoćno osuđen za nasilje koje je počinio. Unatoč ženinoj nevjeri, odlučio je nastaviti živjeti s njom. Ova priča naglašava problem nasilja, koji je sveprisutan problem protiv kojeg se svi moramo boriti. Nažalost, nije ograničeno samo na reality showove, već se javlja iu životima čak i najpoznatijih i najuspješnijih pojedinaca. Stanišić objašnjava da će u ovoj kolumni biti priče za koje nema opipljivih dokaza, ali dolaze iz pouzdanih izvora i temelje se na pričama iz prve ruke o neobičnim situacijama.

Preporučeno