Zvezde Granda su svakako najgledaniji program na cijelom balkanu. Prikazuje se od sada već davne 2004 godine, i kroz samu emisiju je prošao jako veliki broj kvalitetnih pjevača koji su ostavrili zavidnu karijeru. Danas su establirane muzičke zvijezde i žive jako dobro od svog posla. 

Milan Stankovi, Milica Tosdorović,Darko Lazić su samo neka od imena koja su uzdrmale cijeli balkan sa svojim pjesmama. Imamo i one slučajeve poput Tanje Savić koje su jako puno obećavale ali su propale i jednostavno nestale sa muzičke scene, Sa druge strane imamo i one koji su jednostavno bile promašaj, ali su imale svojih 5 minuta koje nisu uspjeli da iskoriste. Mi danas govorimo o jednom pjevaču koji je može se reći zlatna sredina. 

Njegovo ime je Nemanja Nikolić koji je bio odličan na samom takmičenju, ušao je u samo finale ali nije uspio i da pobjedi. Snimio je čak i svoj prvi CD, ali mu se jednostavno nije dalo. Bio je miljenik žena te 2006 godine, ali mu se nije desila ta pjesma, koja bi ga lansirala u sami vrh estrade. Prošlo je jako puno vremena kako smo ga vidjeli na TV-u, a danas ga ne biste uopšte prepoznali.

On se jako udebljao i nije ništa snimao preko 8 godina, ali se ponovo aktivirao prije par mjeseci. Sve zbog svoje kilaže on je imao nedavno infarkt za volanom dok su djeca bila za volanom sa njim, ali je uspio izvući živu glavu. Doktori su rekli da mora prestati sa masnom hranom i alkoholom, u protivnom neće biti dobro. 

Preporučeno