Pjevač Bojan Marović veliku popularnost stekao je vrlo mlad, kada je nastupio u “Sunčanoj skali” i osvojio prvenstvo, njegove pjesme i glas osvojili su sve, a publika ga je zavoljela.

 

No, put mu je bio pun trnja i ne uvijek glatko, a od obiteljske tragedije sa samo 16 godina nikada se nije oporavio. Bojanov otac, Darko, oduzeo si je život, a pjevač kaže da ga nikada nije prihvatio.

– Nikad mu nisam imao vremena reći onoliko koliko bih mu rekao. Mislio sam da ćemo biti jako stari ako budemo pričali o svemu. Roditelji su me odgajali jako mladog, tako da kada sam ostao bez oca, nisam izgubio samo oca, već i prijatelja – rekao je Bojan u jednoj emisiji i dodao:

 

– Moj otac je počinio samoubojstvo. Ovo je trenutak i nije planiran. Ali znam da on ne želi, to je samo trenutak slabosti. Svi ih imamo kada se umorite od svega. Kad sam ga zakopao i stavio u zemlju pola mene je nestalo. Nikad se nisam oporavio od toga. Vrijeme liječi rane je laž. Nemojte ga liječiti, samo ga smjestite negdje. Mnogo sam puta posjećivao njegov mezar i pričao o stvarima koje su me mučile. Prvo sam se pitao zašto i kako je završio svoj život, ali kako godine prolaze, shvatiš da je tako moralo biti. Netko će kriviti Boga, ali on nema ništa s tim, to je samo tvoja odluka. Nije bilo znaka da bi mogao podići ruku na sebe, ikada. Zato je to bio grom iz vedra neba kada se to dogodilo, zamislite kakva je šteta bila poslije. Jedno vrijeme sam bio malo ljut jer sam mislio da treba da bude sa mnom, ali sam mu sve oprostio – rekao je Bojan.

 

Pjevač je jako vezan za svoju majku, a kako kaže, drago mu je što više ne mora raditi dva posla da bi zaradio novac.

 

– Nije mi cilj biti bogat ili slavan, cilj mi je da moja majka ne mora raditi dva posla. Nikad više u životu. A moja je majka radila tri posla prije nego što smo postali ovo što smo danas. Možda nismo idealni, ali vjerujem da smo ipak pošteni ljudi – ganuto će Bo Yang.

Preporučeno