U ovome tekstu ćemo se dotaći jedne veoma zanimljive teme, a radi se o 12. aprilu koji je veoma važan datum kada je astrologija u pitanju, a to što će se desiti na taj dan se dešava svakih 166 godina, a astrolozi ističu da je sve to veoma važno za nas. tako je na televiziji gostovao i poznati astrolog iz Srbije Dušan Veličković, koji je otkrio šta će se toga dana desiti svim znakovima u horoskopu. Rekao je da trenutni istorijski aspekt nije najbolji, ali da nije ni loš, te definicija aspekta zavisi od nas samih:

“Kad je konjukcija u pitanju, to su dvije planete na jednom stepenu. Jupiter koji vlada Ribama i Neptun, Bog mora i to na stepenu na kom se nalazi fiksna zvijezda. To je totalno ludilo! Sve se dešava u jednom istorijskom trenutku. Identične vijesti su bile prije 166 godina, 17. marta 1856. godine. Završen je rat oko Krima te godine. Kada sam se spremao za ovu emisiju, bio sam u šoku. Ovaj aspekt zovu aspekt virtualnosti. Znači, imate jednog Neptuna, Boga iluzije, Boga droga, opijata, mašte. Jupiter, gdje god da se nađe, sve to pojačava”, objasnio je Veličković i dodao:

On je rekao kako ništa nije totalno dobro, ali ni loše, te da mnogo toga zavisi od toga u kojem se životnome dobu nalazimo, i da li ćemo ovaj događaj da posmatramo kao blagoslov ili koa neku vrstu kazne. On kaže da se treba držat izreke kako je ljepota u oku posmatrača, a kada su prognoze po horoskopskim znacima u pitanju, krenuti ćemo od Riba, jer se taj fenomen i dešava u tom znaku. Ovaj fenomen će na dobar način da utiče na osobe rođene u znaku ribe, rekao je Veličković.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

 

Preporučeno