Kako vrijeme prolazi, sve je veći broj zaraženih osoba od korona virusa svuda oko nas. Cifre su na žalost iz dana u dan sve veće i veće, i jednostavno ljudi su u sve većem i većem strahu od tog strašnog virusa, za kojeg po svemu sudeći još uvijek nema dobrog lijeka. Vitamini D i C, se najviše preporučuju, kao i polen i med za dizanje samog imuniteta. 

Kada otvorimo internet portale, možemo svašta pročitati na ovu temu, a sve je povezano sa covid 19, međutim nekih lijepih i optimističnih vijesti, jednostavno nema. Ovo što ste pročitali u samom naslovu će se dešavati u sve većem broju slučajeva, a ovaj gospodin kojeg vidite na naslovnoj stranici je prije par dana gostovao na jednoj srpskoj televiziji. 

Ove i slične scene smo do sada mogli da gledmao samo na filmovima strave i užasa, i tada smo bili uglavnom na strani pozitivnih likova koji se trude da prežive i sačuvaju zdrav razum, a u ovoj današnjoj situaciji smo na svojoj strani i trudimo se da sačuvamo zdrav razum i svoje zdravlje, koje je u očitoj opasnosti od covida 19. Zaštitne maske su postale obaveze na svim mogućim javnim mjestima, i čovjek se jednostavno osjeća jako sigurnije kada je ima na licu. 

Nenad Čanak je gostovao na B92, kada je rekao da je malo prije snimanja same emisije osjetio veliku temperaturu, te je odmah otišao da se testira, jer je posumnjao da se razbolio od covida 19. Test je pokazao da je negativan, ali je imao naznake da će se razboliti. 

Preporučeno