U današnje vrijeme, jako je moderno da se žene što je bolje udaju, i da se smire do kraja života ništa ne radeći. Davnih dana su se izgubile neke vrijednosti, tako da žene danas više i ne kuhaju, vole da žive na tuđim jaslama, a hrana iz brzih restorana je postala svakodnevnica. Međutim, vi morate nešto i ponuditi za takav brak, morate prije svega izgledati atraktivno da bi vas primjetio neki bogataš. 

Jedna od takvih kojoj je to pošlo za rukom, jeste poznata hrvatska voditeljica i pjevačica Nikolina Pišek, koja se poprilično dobro udala, ali se danas ipak malo kaje, jer kako je izjavila za Hrvatske medije, brak i nije toliko idiličan koliko je bio dobar kada su njih dvoje bili u vezi. Njegovo ime je Vidoje Ristović, a nedavno su dobili i prvu ćerkicu Unu Sofiju. Ono što joj se posebno ne sviđa je to, što sada mora da čisti i održava kuću, a prije nije nikako morala. 

Ono što joj se kod njega sviđa jeste to, što je u braku smirena, dok je bacanja predmeta bilo u prošlim brakovima. Sada ima vremena i za otići na fitnes i u teretanu gdje se baš opušteno ispuše, tako da nema potrebe za nikakvim natezanjem sa svojim suprugom, kada ipak dođe kući. 

Podsjećamo Nikolina iz prvog braka ima ćerku Hanu, koja danas ima 20 godina, i koja joj je prava drugarica, a ne ćerka, i koja joj je apsolutno prava podrška u svakom mogućem pogledu. Ima sreće što mala Una danas ima 3 godine, pa joj je puno lakše. 

Preporučeno