Dragan Bjelogrlić, istaknuti glumac i reditelj, u sretnom je braku sa svojom bivšom suprugom manekenkom Majom više od dvije i po decenije. Zajedno su ponosni roditelji dvoje dece, Alekseja i Mije. Tokom svoje trajne zajednice, par je zadržao snažnu vezu punu ljubavi. Uprkos tome što svoju vezu drže privatnom, nadaleko je poznato čak i među pticama da ovaj par ima duboku i trajnu ljubav koja je vremenom samo jačala. Međutim, uprkos jasnim dokazima o njihovoj privrženosti, njihov brak je bio predmet brojnih glasina i nagađanja. Ove glasine samo je dodatno podstakla nedavna fotografija para pored poznate žene, koju je snimio Dragan Bjelogrlić.

Zbog reputacije vještog zavodnika i džentlmena, Bjela privlači pažnju medija i često je u društvu privlačnih žena zbog svoje profesije. To je rezultiralo brojnim medijskim naslovima, a on je bio romantično povezan sa mnogo različitih žena.

Nedavno je na “Instagramu” osvanula fotografija Dragana Bjelogrlića na kojoj je viđen uz Oliveru Ćirković, bivšu košarkašku reprezentativku Jugoslavije. Međutim, Ćirkovićeva umješanost u kriminalne radnje dovela ju je do toga da se pridruži ozloglašenoj međunarodnoj kriminalnoj grupi „Pink Panter“. Uprkos sumnjivoj prošlosti, fotografisana je zajedno sa Bjelogrlićem, što ukazuje na moguću povezanost njih dvoje. White je gradski buntovnik, pravi umjetnik čija pojava budi nostalgiju za dobrim starim danima Juga. Usklađen je sa pulsom odmetničke kulture iz 1990-ih, koju su organi za provođenje zakona nazvali “Pink Panteri”. Sa svojom blistavom ličnošću, harizmom i jedinstvenim kvalitetima, Bjela će uvijek ostati upamćen kao ultimativni zlatni dječak bivše Jugoslavije. Ovakve osjećaje je izrazila poznata underground figura koja je podijelila fotografiju umjetnika sa popularnim glumcem, što je izazvalo burne reakcije.

Možda postoje spekulacije o prirodi njihove veze na osnovu komentara o njihovoj fotografiji, ali oni koji pomno prate karijeru renomiranog glumca svjesni su da je slika zapravo napravljena kako bi označila nadolazeće partnerstvo između dvije osobe na poslovnom planu. Bjelogrlića je da se upusti u novi poduhvat motivirala fascinantna i burna životna priča Olivere Ćirković. Uskoro počinje snimanje kriminalističke serije “Ja, Pink Panter”, koja je zasnovana na Ćirkovićevom romanu i ući će u uzbudljive detalje njenog kriminalnog života.

Preporučeno