Ana Bekuta jedna je od naših najpoznatijih pjevačica, jedna od onih koja ima izvanrednu muzičku karijeru iza sebe, o kojoj je naravno suvišno i pisati, jer bi nam za to bilo potrebno jako puno vremena. Pjevačicu evo već nekoliko godina gledamo u sastavu stručnog žirija najpoznatijeg muzičkog takmičenja na našim prostorima, a to su Zvezde Granda. Kako ste i sami mogli da zaključite u nastavku ćemo da se bavimo jednom veoma zanimljivom činjenicom koja se odnosi na pjevačicu.

Naime, radi se o njenom imenu, a ukoliko niste znali pjevačicino pravo ime ustvari je Nada Polić i onaje jednom prilikom pričala upravo na ovu temu, pa je otkrila kako je ona dobila svoje umjetničko ime i koje je njegovo značenje. Dakle, pjevačici Nadi Polić je pseudonim Ana Bekuta nadenuo kompozitor Predrag Vuković Vukas koji je radio pjesme za njen prvi album, a na ovu temu pjevačica je rekla sljedeće:

“Bekuta je sinonim za jedan nož, a Ana je prelepo ime. Čovek sa kojim sam radila prvi album rekao je da je moje ime Nada dosadno, u to vreme ih je bilo bar 4. Mene moji meštani još uvek zovu Nada, a mislim da bih karijeru napravila kao Nada Polić. I jedna i druga osoba su sublimacija onog što zapravo jesam. Na oba imena sam ponosna. Ana Bekuta je ime koje mi je više donelo”, rekla je ona. Da li ste za ovo znali od ranije? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučeno