U nastavku današnjeg članka mi pišemo o poznatoj Leei Kiš koja svima privlači pažnju sa svojom lepotom. 

Lea Kiš bez trunke šminke uhvaćena neposredno pred snimaje emisije, opis je slike koja ovih dana kruži mrežama, a neobičan izgled voditeljka ne prestaje da se komentariše. Ako je po nečemu izgled Lee Kiš specifična, onda je to po karakterističnom, jarkom make up-u kome je bez obzira na trendvoe voditeljka verna već godinama. Upravo zbog toga fotografija na kojoj pozira bez trunke šminke iznenadila je mnoge.

Iako je reč o slikama staroj nekoliko godina, na kojoj osim što je Lea Kiš bez trunke šminke, nije još uvek imala ni estetske zahvate kojima se kasnije podvrgla, njeni obožavaoci primetili su jedno. Lea Kiš, koja važi za izuzetno lepu ženu nema razloga da se šminka. Njena negovana koža, crte lica, sve izgleda lepo i bez šminke, koja je sastavni deo njene pripreme za snimajući dan.

Ipak, Lea je svesna svog izgleda i da na svom licu ne mora ništa da krije, a jarka šminka njen je izbor i stvar ukusa, a ne pokušaj da dodatno naglasi svoju neospornu lepotu. Koje je vaše mišljenje o svemu ovome, pišite nam u komentar vaša mišljenja. 

Preporučeno