Ovih dana na svim mogućim portalima, ali i društvenim mrežama najvažnija vijest je ta da je preminula jedna od najvećih legendi balkanske muzike džej Ramadanovski. Neki statističari su jako dobro zaključili da su najveći pjevači sa ovih prostora otišli baš u nedjelju. Šaban Šauić, Bora Drljača i evo sada Džej Ramadanovski. 

Čovjek sa najvećim srcem, sada će zajedno sa ova dva velikana na nebu, i u društvu Sinana Sakića nastupati u nekoj nebeskoj kafani. Međutim, nama je ostalo da se sjećamo na njihove pjesme, jer su one antologijske. To su faktički evergrini, koji će se moći apsolutno uvijek da slušaju. Džej je bio kardiovaskularni bolesnik koji je se borio sa svojom bolešću koliko je mogao u ovom trenutku.

Međutim, neuredan život ga je doveo do toga da jednostavno premine tek u 56 godini života. Svi su u šoku, a njegove dvije kćerke su za sada najviše pogođene njegovom smrću. Nisu mogle davati izjave povodom njegove smrti, a na posmrtnici koja je izašla danas, nema njegovog zeta Adila među ožalošćenim osobama. Jasno vam je sve, zar ne? Nje volio puno žena, ali je prije 6 godina doživio velik ličnu tragediju kada je preminula njegova velika simpatija koja se zvala Dubravka. 

Ona je čak glumila u nekoliko njegovih TV spotova, ali jednostavno srce joj nije izdržalo, i ona j na žalost preminula u 44 godini života. Tih dana je baš pričao, kako bi volio da je ponovo vidi, i onda je nakon samo 24 sata čuo da je Dubravka preminula. Sve u svemu, Džej je preminuo sam. 

 

Preporučeno