Kroz šest sezona reality showa “Zadruga” izmjenjivali su se brojni sudionici, a nemali broj njih je od prvih pojavljivanja doživio značajne fizičke transformacije. Ove promjene uključuju i kirurške zahvate i korektivne mjere.

 

Maja Marinković često je predmet rasprava na društvenim mrežama zbog svog fizičkog izgleda, no ona ne smeta pažnjom i otvoreno govori o svim svojim zahvatima. Bez zadrške otvoreno govori o svojim budućim planovima za dodatne operacije i korekcije. Maja Marinković bila je natjecateljica reality showa Zadruga 2 koji je kulminirao iščekivanim superfinalom. Maja se podvrgnula nekim kozmetičkim zahvatima poput popravljanja nosa i zubi, kao i hijaluronskom kiselinom za iscrtavanje kontura lica, brade i čeljusti. Dok je već imala silikonske umetke u grudima kada se pojavila u drugoj sezoni “Zadruge”, kasnije je odlučila da ih poveća i svoje tijelo ukrasi raznim tetovažama. Maja je otvorena oko svojih planova da se u skoroj budućnosti podvrgne povećanju stražnjice, a rezultate ovog zahvata treba pričekati.

 

 

Dragana Mitar ime je koje će vjerojatno mnogima biti nepoznato. No, za one koji je poznaju, ona je poznata srpska ličnost. Dragana Mitar, koja je ranije bila zadrugarka, povezivala se s grupom “Models”. Popularnost je stekla nakon pojavljivanja u drugoj sezoni najgledanijeg reality showa u regiji zbog svog markantnog izgleda. No, nakon završetka showa odlučila je uzeti stvari u svoje ruke i promijeniti izgled. Čini se da je nakon čak osam operacija nosa, Dragana konačno postigla izgled kakvom se oduvijek nadala. Unatoč brojnim kritikama na internetu zbog zahvata kojima je bila podvrgnuta, čini se da Dragana mirno podnosi negativne kritike.

 

 

Teodora Džehverović poznata je po angažmanu u zadruzi Pinkove zvezde. Teodora Džehverović, vrlo uspješna pjevačica, prethodno je učestvovala u “Zadrugi”. Tijekom gostovanja u prvoj sezoni Teodora je izrazila namjeru da se podvrgne operaciji povećanja grudi zbog nezadovoljstva prirodnom veličinom svojih grudi. Kada je Teodora tek ušla u reality show bila je prilično mlada, a kako je starila dolazile su razne promjene. Unatoč tome što neprestano prima komentare na društvenim mrežama, većina kritika s kojima se suočila proizlazi iz njezinog pretjeranog oslanjanja na photoshop.

 

 

Tara Simov sudionica je reality showa koja je od prvog pojavljivanja na televiziji do danas doživjela značajne promjene. Unatoč tome što nije podvrgnuta nikakvim kirurškim zahvatima, na Instagramu je javno pokazala kada je “načepala” i povećala usta. Tara je poznata po svojim čestim i raznolikim transformacijama frizure, često zadivljujući svoje pratitelje novim frizurama i bojama. S druge strane, Simova je bila u veseloj i dugotrajnoj romantičnoj vezi. Naime, vrlo brzo očekuje djevojčicu.

 

 

Ana Korać je ime koje je postalo sinonim za izvrsnost na polju poslovanja. Njezina impresivna prošlost govori sama za sebe: bila je ključni igrač u brojnim uspješnim pothvatima, a njezini su doprinosi naširoko priznati i slavljeni. Mnogi njezini vršnjaci i kolege vide je kao pionirku i vizionarku, nekoga tko je bio u stanju dosljedno identificirati prilike za rast i inovacije. Unatoč brojnim postignućima, Ana ostaje skromna i usredotočena na nastavak poboljšanja i usavršavanja svojih vještina. Ona je doista sila na koju treba računati u poslovnom svijetu. Ana Korać godinama je bila jedna od najrazgovaranijih zadrugarki, prvenstveno zbog svog fizičkog izgleda i samokorekcija. Unatoč povlačenju iz medija tijekom trudnoće i smanjenom javnom eksponiranju nakon što je rodila sina, Koraćeva je i dalje tema rasprava.

 

Preporučeno