Milena Popović (40), udovica političara Olivera Ivanovića, već je neko vrijeme istaknuta ličnost u medijima, a jedna od vrućih tema je njena romantična veza sa Igorom Jurićem, koja je nadaleko poznata već duže vrijeme od vremena. Milenine objave na Instagramu otkrivaju njenu sve veću ljepotu i njeno priznanje da je konačno pronašla sreću. Sa preko 93.000 pratilaca, mnogi željno iščekuju svaku njenu objavu kako bi stekli uvid u njen lični život.

Milena je nedavno proslavila 40. rođendan i tom prilikom podelila fotografiju koja je, očekivano, pobrala obilje komentara. Za samo nekoliko sati, objava je prikupila skoro 5.000 lajkova, što je Popovića dovelo do svjetske slave. Njena kožna odjeća u korzetu, koja je nosila da obeleži simboličnu prekretnicu, privukla je pažnju mnogima, ali biserna ogrlica sa tri sloja i bijeli medaljon su ukrali predstavu. Na prvi pogled se činilo da je na njen stil utjecala dvorska dama ili starinske publikacije. Ipak, odlučila je spojiti klasičnu ženstvenost s modernim trendovima i uzdržala se od tradicionalne visoke punđe, koja je bila popularna među vodećim damama prošlosti, u korist aktualnije frizure.

Ženina kosa padala je u valovitim talasima niz ramena, privlačeći pažnju na njeno lice. Uprkos tome što je koristila šminku, njene oči su bile najupečatljivija karakteristika koja je privukla pažnju gledaoca. Naglašava se činjenica da je nečija starost samo numerički prikaz. Autor jezgrovito navodi da danas obilježavaju njihov 40. rođendan. Najlepše godine, primenjive na sve pojedince, najotpornije ribe koje se nalaze širom Srbije, a ova dama deluje neverovatno. Koje je vaše mišljenje o Mileni? pišite nam u komentar vaša mišljenja.

Preporučeno