Mika Aleksić i njegov slučaj koji je podigao ne samo Srbiju, nego i cijelu regiju na noge je i dalje vijest broj 1 u cijeloj regiji. Ono što je pozitivno u ovoj strašnoj priči je to, da su se u posljednjih 10 dana u mnogim zemljama u regiji počele javljati djevojke koje su imale slična iskustva na svojim fakultetima i na radnim mjestima, tako da je Milena Radulović indirektno potegla jedan veliki talas “pobune” svih djevojki koje su pretrpjele slično iskustvo. 

Milena Radulović je podsjećamo sa samo 17 godina imala prvi seks sa Mikom Aleksić i to u njegovoj školi glume koju je pohađala. Sada suse javile i neke druge poznate glumice, koje ne žele do početka samog suđenja da se zna za njihov identitet ,Jedna je jučer svjedočila u sudu u Beogradu koja je rekla da ju je Aleksić pripremao do 18 godine starosti, a onda je na pametan način svake sedmice imao seks sa njom idućih 7 mjeseci, dok nije prestala pohađati njegove časove glume. 

Svi se pitaju šta će sada biti sa Mike Aleksića koji je u velikom problemu, njegov advokat se hvata za slamke i izbacuje neke smiješne slike iz njegove škole glume na kojoj je Milena Radulović nasmijana? Kao, da joj je bilo toliko loše, ne bi bila raspoložena na slikama. 

Doosta ljudi iz javnog života je stalo na stranu djevojki, ali ima i onih koji vjeruju da je Aleksić možda nevin? Prema posljednjim informacijama njegovo zdravstveno stanje je veoma loše. Sada su doktori rekli da mu je skočio šećer, a pred infarktom je od stalne brige, ima je 3 već do sada i ima ugrađena 2 stenta. Liječio se i od tumora prostate, tako da je jako upitno hoće li dočekati početak suđenja. Razmatra se i odlazak u bolnicu. Vaša mišljenja o cijelom slučaju?

Preporučeno