Dugi niz godina brak Milana Kalinića opisivao se isključivo epitetima skladan, te zatim lijep, savršen, harmoničan, jedan u milion, i bilo je tako sve dok se u javnosti nije bila pojavila priče da je glumca i voditelja supruga prevarila sa vlasnikom jednoga kluba u Beogradu. Sve lijepe priče o glumčevom odnosu sa suprugom su tada pale u vodu, nada niko sasvim sigurno nije mogao da tvrdi da se tako nešto dogodilo. Neki su vjerovali da će svi ti natpisi i špekulacije da razore Milanov i Sandrin brak, ali se usprkos zlim jezicima to nije bilo desilo. Njih dvoje su nedavno obilježili 16 godina braka, a da mu ova trzavica u braku nije ni prva ni posljednja, to se može zaključiti na osnovu nekih njegovih izjava u medijima:

” Naravno, bilo je i vrlo teških sekundi, ali zbog onih lijepih svaku bih ponovio. Ko bi rekao da to kaže neko ko je, svojevremeno, tvrdio da je brak “nenormalna pojava”… Isto govorim i danas, ali mnogo je toga na šta smo naučeni. Ne idemo goli ulicom jer smo naučeni da to ne radimo, mada je našim dalekim precima to bilo normalno. Kada sa više aspekata promatraš brak, dolaziš do zaključka da to nije nešto što nam je blisko, pogotovo muškarcima. Da mi nije ovako kako jeste i da, prije svega, u Sandri nemam prijatelja, odavno bih se vratio „muškoj prirodi“– rekao je Milan Kalinić.

Tada je dodao i da smo svi misleća bića, i da imamo neke svoje nagone koje slijedimo, ali koje znamo i da dovedemo u red. rekao je kako na samome početku veze nije mogao da zna kakav je Sandra Čovjek, ali sada, nakon dosta godina koje su zajedno, on zna da pored sebe ima pravoga prijatelja, odličnu majku svoje djece, a posebno je iznenađen kakav odličan odnos Sandra ima sa njegovom porodicom, te da ima osjećaj da njegova majka sada više voli Sandru nego njega. Na kraju je rekao i ovo: ‘‘ Pitaju me sta je tajna. Evo ovo, kad se posle 16 godina sa vama i dalje ovako smije. To je TAJNA” – napisao je ispod fotografije, objavljene baš povodom godišnjice.

 

Preporučeno