Kako su prenijeli neki mediji u Sarajevu, ali i u BiH i regiji, poznati bosanski pjevač Hari Varešanović je prije nekoliko dana završio u jednoj privatnoj klinici u Sarajevu, i to navodno zato jer je uzimao vijagru, pa ga je sve to dovelo do stanja blagog srčanoga udara. Kako je potvrdio izvor blizak pjevaču, Hari je morao da se javi ljekaru, zbog navodno blagih smetnji koje je doživio kada je uzeo dvije plave pilule odjednom. Pjevač je narvno htio da se obezbijedi da ga njegov muški ponos neće izdati u intimnom odnosu sa mladom djevojkom koju je nedavno upoznao, a za koju malo ko zna

Kako dalje mediji ali i izvor prenose, Varešanović zbog krajnje delikatne situacije nije želio da se javi u državnu bolnicu, već se odlučio za privatnu kliniku, a vjerojatno nije htio ni da njegova supruga sazna da je pjevač nastavio po starom i da voli da šara isto kao i prije.  Zbog svega toga pjevaču su se obratili i ljudi iz medija koji su htjeli da znaju da li su ove informacije tačne.

U prvi mah Hari nije želio da da odgovor na ovo pitanje, ali je na kraju novinarima rekao da ne zna odakle im te i informacije i ne zna kome je on toliko bitan da se ovako piše o njemu. Dodao je i da je njegovo srce zdravo kao dren i da se osjeća kao da ima barem 20 godina manje, te da je u punoj snazi i da je vjeran osobi koju voli, mada je dodao da neće reći da nikada u svome životu nije popio vijagru.

 

 

Preporučeno