Danas ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a u nastavku ćemo da pišemo o naše dvije jako poznate pjevačice, koje su pored toga što su koleginice, vezane i porodičnom odnosima. Riječ je o mladoj pjevačici Aleksandri Prijović i njenoj svekrvi pjevačici Lepoj Breni. Iako je Brena dugi niz godina, tačnije nekoliko decenija prisutna na našoj estradi, i ima nevjerovatno iskustvo, Bog zna koliki nastupa i zarađenog novca, ali sa druge strane ove godine njena snaja Aleksandra napravila je veliku stvar.

Naime, nove Aleksandrine pjesme na Jutjub kanalu koji pripada njoj ima i do 50 miliona pregleda, a od početka ove godine ona je imala preko 50 nastupa, dok je Brena sa druge strane pjevala samo na nekoliko lokacija, tako da kada je zarada u pitanju Aleksandra je tu dosta u prednosti u odnosu na Lepu Brenu, i vjerovali ili ne ona je tri puta više zgrnula novca od nje. Tako je za novac koji je ona zaradila u mnogućnosti da kupi jako raskošan stan u Beogradu, a isto tako ona jako dobar novac može da zaradi i od pregleda na Jutjubu.

Izvor koji je upućen u ovu situaciju za medije je rekao sljedeće: “Prija je u ovu godinu ušla radno, bukirala je tezge i nastupe preko celog leta, a čeka je na desetine nastupa do kraja godine. Imala je do sada oko 50 odrađenih slavlja, sve tezge su imale dobre honorare, a imala je dosta novca i od pregleda na Jutjubu. Brena je, s druge strane, imala malo nastupa, više je putovala i trošila novac, a od pregleda na Jutjubu nija imala zaradu. Samo nekoliko pesama ima dosta pregleda, ostale nisu dobro prošle, pa je Brena počela da kači sve reportaže, intervjue i scene iz filmova u kojima je kao mlada glumila da bi broj pregleda na samom kanalu rastao”, rekao je izvor. Ostatak teksta pročitajte ovde.