U današnje vrieme kada neko umre, ne prođe ni 24 sata kako se mrtav čovjek ni ne ohladi kako treba, a odmah imamo situaciju da se počne pričati o njegovom nasljedstvu. Odmah se počnu javljati i znani i neznani, i pokušavaju rasparčati sve ono što je ostalo iza pokojnika. Svi vrlo dobro znamo šta se desilo prije smrti Šabana Šaulića prije 2 godine. Tada su neke osobe pokazale svoje pravo lice, a najviše od svih jeste Goca Šaulić. 

Ona je tada otjerala njegovog bolesnoga sina Roberta, koji je samo došao na sahranu, a ona mu je odmah dala do znanja da neće dobiti ništa njegove zaostavštine. Sada se ista priča povlači i oko Džeja Ramadanovskog koji je preminuo prije 3 dana samo, i već sada su krenule priče koliko je imao para, da li je šta imao na banci, dok ona druga strana uporno govori da je umro u teškoj bijesdi, jer posljednjih par godina nije imao niti jedan koncert. 

Acko Nezirović je bio njegov najbolji drug, sa kojim se družio posljednjih 30 godina On je rekao da je sa Džejom otišao u jednu Austrijsku banku, u torbi su imali blizu 470.000 maraka, a Džej mu je rekao, ako ih ko napadne, zna će da mu je on smjestio, jer niko drugi nije znao šta se nalazi u torbi. 

On je ubjeđen da od par anije ostalo gotovo ništa, jer se vrlo dobro zna da je Džej bio jako dobra duša i da je volio sve da dijeli onima koji su u nevolji. Veliki je bio Džej Ramadanovski. 

Preporučeno