Današnja plastična hirurgija je dosegla neke neslućene visine i razmjere, samo vam je potreban novac i možete uraditi sve sa sebe, pa čak i spol promijeniti. Dosta toga se danas radi, a ljudi pomalo i pretjeruju sa svim time. Da li ste znali da li je postojala plastična hirurgija nekada davno? Mi vam danas donosimo jednu super priču, o bivšoj Mis Jugoslavije, koja je danas sva od plastike, narodski rečeno.

Danas vam donosimo priču o djevojci po imenu Tijana Stajšić, koja danas ima pune 33 godine. Nekada davno je pobijedila u izboru za Mis Jugoslavije, a danas izgleda totalno drugačije. Te godine je Tijana zauzela šestu poziciju, što je za nju bio izvanredan uspjeh. Otvorila su joj se mnoga vrata od silnih agencija, tako da je nakon toga počela potpisivati razne ugovore.

Sa velikim ugovorima, svakako dolaze i veliki novci, tako da je ona počela ulagati u sebe, i uradila je veliki broj plastičnih operacija. Mnogi joj zamjeraju na tome, i smatraju da je mođda malo i pretjerala sa silnim korekcijama.

Tijana Stajšić je nakon ovog izbora za Mis Jugoslavije, nastavila aktivno raditi kao foto model, a 2009 godine se pojavila i u super gledanoj emisiji Big Brader. Može se pohvaliti da je završila studij Ekonomije, i da sada ima diplomu iza sebe, i može uzeti posao u struci.

Zabavlja se sa poznatim fudbalerom koji nastupa za Partizan, Saša Vasiljevič, a prema njenim riječima, uskoro bi mogli da stanu i na ludi kamen. Od djevojčice do žene, kakav vam se više sviša Tijana, pišite nam u komentarima.