Danas se malo posvećujemo domaćem šou biznisu, koji se pritajio u posljednje vrijem, a razlog je i više nego normalan, a to je globalna kriza koja je uslovila korona virus. Normalna stvar, a može se reći da je profesija koja je najviše ugrožena upravo estrada, koja posljednjih 10 mjeseci nema niti jedan koncert Snalazi se ko kako umije i zna, a to su uglavnom manji nastupi po manjim mjestima. 

Neke je i stid tako nešto reći, ali ako može reći da jedna Ceca Ražnatović da je bila na svadbi romskoj u Rimu gdje je inkasirala nevjerovatnih 100.000 eura, Vođeni njenim primjerom,mnogi su se usudili, pa su počeli po Instagramu da kače razne fotke sa svadbi koje imaju i na kojima su gosti poznati srpski pjevači. Aleksandra Prijović nema potrebe za takvim nečim. 

Ona se da tako kažemo uglavila u najmoćniju porodicu na Balkanu, jer se udala za Filipa Živojinovića, a svi jako dobro znamo ko je on, Otac mu je Boba Živojinović, jedan od najmoćnijih ljudi na Balkanu, koji je u braku sa Lepom Brenom, koja posjeduje moćnu Grand produkciju. Njih dvoje su prije gosinu i po dana dobili i sina Aleksandra, a mališan itekako uživa u super moćnom babu i djedu. Oni ga tetoše na sve moguće načine 

Međutim, rijetko ko zna Filipovu pravu majku koja je u Americi, a koja je jako često u Srbiji kako je dobila unuka. Zorica Nakić je njeno ime, a tek sada se vidi na koga je Filip povukao svoju ljepotu. Pogledajte fotke pa prosudite. 

Preporučeno