I danas ćemo da pišemo o temi koja je poslednjih dana jedna od najaktuelnijih, a riječ je o smrti kraljice Elizabete koja je sahranjena jučer. Kraljica je na tronu bila 70 godina, a nakon nje titula kralja otišla je na njenog sina Čarlsa III. U medijima su se pokrenule brojne teme koje se odnose na kraljevsku porodicu, a koje su itekako zanimljive javnosti.

Jedna od tema koja se provlači kroz medije jeste i ta da je jedna britanska vračara predvidjela smrt kraljice Elizabete, a ona sada tvrdi da ima i predosjećaj koji se odnosi na postupke novog kralja, Čarlsa III. Ona je na osnovu špargle nešto ranije ovog mjeseca, predvidjela smrt kraljice jer su se špargle formirale u oblik slomljene krune, a ona to radi tako što ih baci u vazduh, a opnda kako one padnu ona ih tumači, pa s obzirom da joj se pokazala slomljena kruna, ona je znala da će da se desi nešto loše. Tako se ona prisjetila pa je rekla: „Špargle su formirale krunu sa nekim odlomljenim što mi je nagovestilo da će doći do velike kraljevske tuge“, rekla je.

Ona takođe tvrdi da je predvidjela Bregzit, smrt kraljičinog supruga princa Filipa, zbacivanje Tereze Mej sa mjesta premijera i povlačenje Harija i Megan iz kraljevske porodice, a nakon njene smrti ona je imala još jedno gatanje, i napravila je razna predviđanja koja su zanimljiva, a koja se odnose na novog kralja: „Otkad je kraljica umrla pročitala sam i izašle su neke veoma zanimljive stvari. U jednoj formaciji videla sam da koplja prave slovo „A“ koje pokazuje na slovo „E“. Iz ovoga sam ovo protumačila kao da je princeza Ana postala vojvotkinja od Edinburga, što bi bila divna počast njenom ocu sa kojim je bila veoma bliska. Ona je najvredniji član kraljevske porodice i mislim da bi bilo veoma prikladno za nju da nosi titulu vojvotkinje od Edinburga. Koplja takođe sugerišu da će se kralj Čarls povući, zbog svojih godina, i postaviti Vilijama za princa za regenta.“

Preporučeno