Danijela Martinović je hrvatska pop pjevačica koja je u protekle dvije godine bila tema svih regionalnih medija aline zbog svoje karijere već zbog privatnog života . Ona je bia u vezi sa kolegom pjevačem Petrom Grašom. Par je bio zajendo čak 25 godina , i mnogi su ih smatrali jednim od najskladnijih parova na estradi .

 

 

Međutim , Petar Grašo je odlučio da ostavi Danijelu i to zbog mnogo mlađe žene , kou je i Danijela poznavala. Riječ je o Hani Huljić , koja je kćerka poznatog kompozitora Tonija Hurića , sa kojim su Danijela i Grašo bili kućni prijatelji, i bukvalno su Hanu gledali kako odrasta. Javnost je osudila njihovu vezu , a negativni komentari su se nizali , međutim Petar i Hana se nisu obazirali na loše komentare , već su nastavili da šetaju Splitom držeći se za ruke i uživajući u svojoj ljubavi.

 

 

Kao kruna njihove ljubavi stigla je njihova kćerka. Danijela je također nedavno pronašla novu ljubav i mnogi su joj poželjeli sreću, a ona je očito preboljela sve ono što se desilo sa Grašom i nastavila dalje sa svojim životom.Pjevačica živi u svom elegantnom domu , koji je uredila po minimalistočnom stilu , a njen garderober bi poželjela svaka žena . U cijelom stanu preovladavaju nježni tonovi , a na zidu se nalazr umjetničke slike . Pjevačicino omiljeno mjesto je velika lijepo uređena terasa , na kojoj pjevačica provodi najviše vremena, a to jo je omiljeno mjesto za čitanje i opuštanje.

 

 

Preporučeno