Saša Popović je na muzičkoj sceni prisutan preko 40 godina, a sve je krenulo ranih 80 ih godina prošloga vijeka, kada je on sa par prijatelja osnovao Slatki Greh. Imali su neku pjevačicu, i snimali su uglavnom neke obrade starih narodnih pjesama, ali to nije bilo to. Onda je njihovom menadžeru palo na pamet, da nađu puno atraktivniju pjevačicu. Pojavila se Lepa Brena i onda je sve ostalo bilo istorija. 

Nakon toga, njih dvoje su se ponovo udružili i napravili Grand produkciju, koja im je prošle godine od strane britanskih investitora donijela milione na bankovne račune. Jako se dobro zna da Saša Popović živi jako luksuzno, ima ogromnu vilu na Bežanijskoj kosi koja vrijedi 3 miliona eura. 

Dugo vremena je oženjen za svoju suprugu Suzanu sa kojom ima kćerku, a sa njima je i njen sin iz prvoga braka. Međuti, njegovu kćerku je do sada jako malo ljudi do sada vidjelo. Ona je student jednog privatnog fakulteta u Beogradu koji je namjenjen za menadžment. Ona je završna godina faksa, a kako je Saša Popović par puta naglašavao, on želi da ga ona zamjeni na poziciji šefa Zvezdi Granda. 

Tako se njegova kćerka Aleksandra nikako ne voli pojavljivati u javnosti, ali ju je prije par dana uhvatila kamera paparaco lova u đetnji gradom, i može se komotno reći da ne izgleda baš najljepše. Slažete li se vi sa nama?

Preporučeno