Ivan Marinković je poznat kao bivši suprug Goce Tržan , pjevačice koja je veoma popularna na našim prostorima . Naime , on je odgovarao na razna pitanja voditelja i publike , i bez ikakvih ustezanja zadirao je čak i u svoju privatnost . Mnogi se pitaju da li će se Ivan zaista uskoro oženiti , a on je to potvrdio prije nego što je otkrio da obnavlja vezu sa kćerkom Lenom koju je dobio u braku sa poznatom pjevačicom.

 

 

Na početku emisije prvo pitanje koje je Ivanu postavljeno je bilo to da li je počeo da komunicira sa kćerkom , na šta je on potvrdno odgovorio da komunicira . Nije želio da otkrije previše detalja , a poznato je da se ranijih godina bunio kako Goca ne dozvoljava dovoljno da viđa svoju nasljednicu , a sada očito nakon toliko vremena pokušava da pronađe rješenje , te izgleda kako su njegovi napori urodili plodom.

 

 

Nakon što je Ivan završio gostovanje i Goca je također pozvana da kaže koju riječ , ali nije željela da otkriva mnogo . Rekla je kako je to privatna stvar te da ne želi da iznosi detalje , a kćerka je nije ovlastila da o njima priča . Goca je ispričala da su se Ivan i ona razveli zbog toga što je Ivan bio neradnik , kockao je i potrošio svu njenu ušteđvinu . Bio je često pijan , i ponizio ju je , jednom joj je čak napravio scenu dok je bio pijan , i sve su to razlozi njihovog razvoda.Goca je ispričala da je pokušala sve kako bi spasila njihov brak ali bezuspješo nije mu bilo pomoći , to mogu potvrditi i njihovi prijatelji.Rekla je pjevačica.

 

 

Preporučeno