Danas malo govorimo o vjerovatno najpopularnijoj TV voditeljici na ovim prostorima, a to je svakako Jovana Joksimović, koja je nedavno zbog neprofesionalnog ponašanja i odnosa prema svojoj matičnoj kući, Prva TV, dobila otkaz, zajedno sa svojim bivšim kolegom Srđanom Predojevićem, sa kojim je radila jutarnji program unutar ove televizije. 

Sada je definitivno bila ostavljena na cjedilu, jer je definitivno ni RTS, ni Tv Pink niti jedna druga televizija, nije htjela zaposliti. Međutim, ona je imala razloga da se bahati, jer joj je muž nedavno otvorio svoju privatnu televiziju K1, na kojoj će jako skoro početi da radi. Ona je u više navrata pokazala svoju bahatost i razmaženost, i to ju je na kraju sve koštalo, a najbolje pokazuje podatak taj, što su joj bivše kolege na RTS-u, potpisale peticiju da je više ne žele vidjeti kao svoju radnu kolegicu. 

Ono što je jako bitno napomenuti to je da su njih dvoje imali platu od 20.000 eura u toku same sezone, a kada su bili na godišnjem odmoru, imali su strašnu platu od 10.000 eura, da li je to po vama normalna cifra i plata za današnje uslove koji su jako pogođeni trenutnom krizom sa covidom 19? 

Vrlo dobro se zna da je Jovana Joksimović na svoju ruku, jer je nakon 3 godine vjeridbe sa Željkom prekinula vezu sa njim, i završila u krevetu kod poznatog košarkaša Saše Đorđevića. Kada je đutnuta, opet se vratila Željku Joksimović u zagrljaj. KOliko je opuštena pokazuje i ovaj snimak od par godina, kada je u sred jutarnjeg programa zadigla noge i njeno međunožje je sjevnulo. 

Preporučeno