Objavila je video i svima pokazala kako izgleda. Dobro ste pročitali ovaj naslov, a pitate se zasigurno o kome se ovdje radi. Helena Topalović, Topalkina kći, odlučila je zapušiti svima usta i objaviti kako zapravo izgleda, neka svi vide o čemu se ovdje radi. Sada je objavila video, kojeg su svi jedva čekali, a svi ostali su u čudu zbog onoga što je objavila.

Helena je inače poznata po fotografijama iz Fotošopa i Instagrama, ali i Fejsbuka. Međutim, sada je objavila video u kojem je se skinula kao od majke rođena. Što će na ovo reći pjevač, ovo će biti apsolutna sramota za njega. Elena je, usput, željela da mnogi muškarci budu samozadovoljni koristeći njene slike i video, neke čak starije od oca, trebača bi se dobro zapitati što joj je ovo trebalo.

Doista je zgodna djevojka i radi kao menadžer u nekom klubu. Putuje svuda, redovito objavljujući atraktivne fotografije iz cijelog svijeta. A obožavateljima cure sline kada vide kako izgleda kada se skine u kupći kostim.

Topalko definitivno ima atraktivnu kćer, pa je i ona u središtu pozornosti cjelokupne balkanske javnosti. Putuje često i mora podijeliti gomilu fotografija sa svog profila na društvenim mrežama, koje su itekako atraktivne.

Šta mislite o njegovoj kćerci, kakva vam se čini? Je li presudno da se snima i prikazuje svima ovako? Također, napišite nam šta mislite o videu u kojem je ona glavna. Ova vrsta odnosa kći-otac je kontroverzna, i po nama nije nimalo normalna i posebna.