Nastavljamo da pišemo o našoj poznatoj rijalitii učesnici Miljani Kulić, koja je imala svoj prvi nastup nakon što je napustila poznati rijaliti program Zadruga. Kao što smo već naveli Miljana Kulić, bivša zadrugarka, nedavno je izbačena iz rijalitija zbog svog remećenog ponašanja. Voditelj emisije Veliki Šeg odlučio je da je ukloni nakon što je otišla predaleko. Nakon njenog isključenja, ostali zadrugari su obavješteni o njenoj diskvalifikaciji i činjenici da duguje TV Pink 100.000 evra. Uprkos tome, čini se da Kulić nije zabrinuta zbog duga i nejasno je kako namjerava da ga otplati.

Fascinantno je primijetiti da smo, otkako je javno otkrila svoj identitet, mogli svjedočiti njenom visokom nivou aktivnosti na društvenoj medijskoj platformi Tiktok, gdje se bavila igricama i potom zarađivala. Nedavni izvještaji su se pojavili u medijima koji sugeriraju da je već imala debitantski nastup u jednom zagrebačkom klubu, što ukazuje na njenu želju da se upusti u muzičku industriju, što je značajan uspjeh. Međutim, njen nastup karakteriše tipično provokativno i vulgarno ponašanje, koje je postalo njen prepoznatljiv stil.

Miljana je obukla otkrivajuću kratku haljinu koja je naglasila njenu figuru i pokazala njen gubitak kilograma. Čak je otišla toliko daleko da je podigla haljinu tokom nastupa u pokušaju da privuče pažnju, ali umjesto toga, publika je bila odbojna njenim postupcima. Preplavili su negativni komentari, uključujući primjedbe poput “Kako je neugodno”, “Njena karijera je gotova nakon ovoga”, “Zvoni mi u ušima” i “Bilo je teško gledati i slušati”. Šta mislite o ovoj situaciji? Podijelite ih s nama u odjeljku za komentare ispod ovog članka. 

Preporučeno