Zadruga 5 je i ove jeseni svakako jedna od najgledanijih emisija u celoj regiji, i ljudi jednostavno obožavaju da gledaju šta se dešava na imanju u Šimanovcima. Mnogi su mislili da se nikada neće pomeriti letvica koje postavila Zadruga 4 zajedno sa Kristijanom Goluboviće i raznim scenama koje smotamo mogli da gledamo.

Međutim, rezultati gledanosti najnovijeg izdanja ludila koje vlada u Šimanovcima, pokazuje nam da bi broj 5 mogao da bude rekorder u svakom mogućem segmentu. Pored standardnih imena koje imamo i ove ssezone, gde su Janjuš, matora, Kulićka, Lepi Mića i mnogi drugi, imamo i neka nova lica, koja su se definitivno pokazala u najboljem mogućem svetlu.

Već sada neki od njih imaju jak oveliku bazu navijača u javnom životu, i za neke se već sada može reći da itekako imaju šanse za generalnu pobedu. Ono po čemu je Željko Mitrović prebacio sva moguća očekivanja u ovogoddišnjoj Zadrugi je pojavljivanje maloletne Milice koja ima tek 17 godina. Međutim, pored toga, ona se odmah upustila u se ksualne odnosse sa Mensurom koji ju je pikirao odmah sa ulaznih vrata. Nameće se pitanje kako je Željko Mitrović rešio celu priču sa zakonom, kada je u pitanju ovakav događaj.

Devojka ima samo 17 godina, i veruje se da je potisala ugovor pre samog starta da svojom voljom pristaje na ovakve stvari pred TV kamerama. Tako su sinoć pitali gledaoci neke od Zadrugara jako zanimljiva pitanja, a ono najzanimljivije je bilo da li je Milica Trudna? Ona je odgovorila da i sama ne zna, jer zadrugarima smetaju maramice, tako da ih više neće ni koristiti. Milošević je upitao Menssura, da li bi je oženio da je trudna? Mensur je kao iz topa izvalio da bi je oženio, iako je prošlo jako malo vremena, zavoleo ju je.

Preporučeno