U nastavku današnjeg članka jedna jako zanimljiva priča, koja se graniči sa misterijom, a to je ono što svako od nas pomalo i voli. Vjerujemo isto tako da volite mistične ili horor filmove, koji će vas sigurno natjerati da ih ne gledate kada ste u kući skroz sami. U današnje vrijeme je jako lako fotošopirati neku sliku, ali je isto tako moguće da naletimo na nešto jako realno.

Baš današnja slika o kojoj govorimo nam donosi baš nešto takvo, jer kada dođete do kraja članka, jednostavno ćete se zamrznuti od cijele poente. Naime. slika koju vam danas donosimo je starija od 100 godina,a na društvenim mrežama je izazvala pravu lavinu oko toga, šta je zapravo istina na ovoj slici, ili ne. 

Vjerujemo da svi volite da vidite slike koje su rađene u crno bijeloj varijanti ,One u sebi uvijek imaju dašak misterije, žutilo po ćoškovima istih slika, specifičan miris koji nosi stara hartija sa sobom je nešto što je svakako neprocjenljivo u današnjim vremenima kada je digitala preuzela baš cijeli svijet. Linda je ime djevojke koja je postavila ovu fotku, na kojoj je njena bala, a slika datira još iz 1889 godine, ali je zagledala malo lica,i onda na njoj pronašla nešto jako morbidno i strašno. 

Kada je malo bolje pogledala sliku od djevojke koja se zove Ema, na njenom ramenu je vidjela ruku kao da je neko zagrlio, ali do nje niko nije sjedio. Tako da su ona i njeni prijatelji na Facebooku shvatili da se ovdje ipak radi o sliki duha. 

Preporučeno