Pronašli ste novac na ulici? Pomislili kako imate sreće i stavili ga u džep. Međutim, nije samo sreća u pitanju, radi se o tome da ovo ima i neko sasvim drugo značenja.

Kada pronađete novac, probajte da zapamtite prvu misao koja vam je prošla kroz glavu,ona odmah šalje neku poruku za vas, a kada bi vam rekli da broj na novčanici ima smisao, ne biste nam verovali. Primera radi, ako nađete novac s brojem 1, povezan je s novim početkom, signalizira na nove ideje, dostignuća, napredak i uspeh. Sve što treba da uradite je da ostanete pozitivni i sve će da dođe na svoje mesto.

Ako nađete novčanicu sa brojm 2, onda ima poruku vezanu za nezavisnost i okruženje. Ukazuje vam na to da morate da naučite da se prilagodite, jer ponekad se ne može uraditi sve sam, zato naučite da živite u zajednici. Novac s brojem 5 vam pokazuje da imate sposobnost da postignete sve što zamislite i da je život uzbudljiv. 50 i 500 dinara ako nađete, to je poruka da probate iskoristiti svoje talente.

Broj 10 želi da vam poruči da verujete svojoj intuiciji i uradite ono što se naumili i odlučili. Ako se oslobodite straha sa kojim živite, onda je pred vama put popločan uspehom.

Preporučeno