U nastavku današnjeg članka pišemo o jednoj priči koja je sve ostavila bez komentara, a u nastavku ćete saznati o čemu se radi. Porodica Mirande Derik, jedne mlade američke plesačice koju na Instagramu prati više od milion ljudi, odlučila je da podeli sa javnosti kroz kakvu dramu prolazi više od godinu dana.

U pitanju je u suštini o tome da je Miranda iznenada presekla sve vze s bližnjim i to prema svemu sudeći nakoon što se pridružila crkvi Šekina, nalik jednoj sekti, koju vodi Bendžamin Dajtrik, čovek koji sebe predstavlja kao “vizionarskog apostola”. ” Miranda je pripadnica religijske grupe koja joj ne dopušta da s nama komunicira. Pokušali su i mene da uvuku unutra, ali sam brzo primetila da nešto s tom grupom ljudi nije u redu nakon što sam se odazvala na nekoliko sastanaka” – kazala je njena sestra Melani i dodala da Miranda nije želela da čuje bilo kakve kritike na račun crkve Šekina. Zatim njena majka je napomenula da je porodica do tog trenutka živela skladno bez ikakvih međusobnih razmirica a povezanost sa sestrom je istakla i sestra Melani.

“Kontrolišu joj život. Ona je žrtva “– naglasila je Melani i dodala da je otišlo toliko daleko da Miranda nije željela da se pojavi ni na pogrebu voljenog deke u januaru prošle godine. Prvo je porodica slagala da boluje od kovida da bi nešto kasnije priznala da nije bila sigurna sme li da ode tamo. Ona je porodicu izbrisala sa društvenih mreža a nedavno se udala i za kolegu plesača Džejmsa Derika bez da je ikoga o tome obavestila. ” Razgovarali smo s policijom, ali vlasti su nemoćne. Jer sve što čini, čini kao odrasla osoba dobrom voljom. Ne možete nikoga optužiti da joj ispira mozak. Pokušali smo sve” – ispričala je ožalošćena porodica. Ostatak čitajte ovde. 

Preporučeno