Kako je završila 2020 tako je i počela nova godina što se tiče same estrade. Uvijek se ima o nečemu pisati, jer neke zvijezde sa domaće scene uvijek imaju neke stvari da pokažu, i da oduševe ili da razočaraju balkansku javnu scenu. Danas govorimo o bogdani Ražnatović, koja je imala sreću da se uda za najpoželjnijeg srpskog mladića, Veljka Ražnatovića. 

Svi su se iznenadili kada su čuli da će Veljko da oženi djevojku koja dolazi iz Titela, jer su svi očekivali neku djevojku iz visokog šou biznisa za njega. Međutim, on je izabrao djevojku čiji roditelji prodaju piliće na beogradskoj pijaci, i to mu uopšte nije predstavljao problem. Oni su na poklon od njenih roditelja dobili kuću u Titelu, koju su preuredili u vikendicu i u koju idu vikendom jer su uradili bazen i đakuzi u dvorište iste. 

Vrlo dobro se zna da su iza nas ostali novogodišnji i božićni praznici a porodica Ražnatović je sada imala puno više razloga za slavlje nego prošlih godina,jer sada imaju novog člana porodice, a to je mali Željko. Slavilo se i u Beogradu i u Titelu, a sve je bilo dekorisano i naštimano u duhu božića i pravoslavlja. Slavilo se proteklih dana i više nego što je trebalo. 

Vjerujemo da isto tako znate da je prije par dana bila i srpska Nova godina, a koliko Bogdana voli dekor, pokazuje i ova slika. Božićna jelka u kući Ražnatovića, još uvijek nije sklonjena iako je danas već 23 januar. Šta vi mislite o ovoj bijeloj jelki? Pišite nam sva vaša mišljenja u komentarima. 

Preporučeno