Od svog javnog obračuna sa bivšim saradnikom Sašom Mirkovićem, pjevačica Ana Nikolić je ostala van očiju javnosti. Nakon toga se pojavio video na kojem se vidi sa vidljivim povredama na licu. Anina fotografija iz kafića nedavno je osvanula na raznim platformama društvenih medija, na kojoj je vidljivo prisustvo Mace Discrecije uz još nekoliko drugih.

 

 

Fotografija hvata pevačicu sa blistavim osmehom, koji odiše aurom najveće radosti i zadovoljstva. Nakon izbijanja skandala i nastalih previranja u kojima je igrala glavnu ulogu, Ana se povukla u svoj rodni grad, Donju Mutnicu kod Paraćina, gde trenutno provodi slobodno vreme. Važno je napomenuti da je Ana poslednjih dana u centru pažnje medija, pre svega zbog spora sa Mirkovićem, kao i sa Acom Lukasom.

 

 

Međutim, još više pažnje privukao je njen video koji prikazuje pjevačicu sa vidljivim povredama, što je izazvalo zabrinutost njenih kolega, prijatelja i obožavatelja. Pored toga, njene komšije su za Kurir obavestile da su primetile značajnu promenu u njenom ponašanju, izražavajući želju za povratkom stare Ane Nikolić. Novinari su posjetili i njen stan , gdje su naišli na spuštane roletne i dosta nereda po terasi. Ulazna vrata stana su sva izgrebana, a to je rezultat Aninog pijanstva , pa kada dođe kući ne moe da potrefi bravu.Novinari su kontaktirali i Aninu majku koja je kratko rela da nije u Srbiji te da je ta tema mnogo ne zanima , jer je ona trenutno na ljetovanju i uživa. Ani je obavezno potrebna stručna pomoć te se nadamo da će je potražiti čim prije. Niko ne zna gdje je njena kćerka te ko je čuva.

 

 

Preporučeno