Prošlo je više od mjesec dana od kako je trajala cijela agonija vezana za zdravstveno stanje Miljane Kulić, koja je jedno vrijeme provela u Kliničkom centru u Nišu, a nakon toga i u Beogradu, ona je sada konačno puštena kući i napustila je bolnicu. Podsjećanja radi, ona je išla u Tursku na operaciju smanjenja želuca, a odmah pri povratku u Srbiju njoj se zdravstveno stanje zakomplikovalo, pa je ona hitno operisana, i tada joj je izvađena i slezina, a onda je uslijedila i borba za njen život.

Nakon brojnih uspona i padova, i mijenjanja njenog zdravstvenog stanja, ono je sada konačno stabilno, te su ljekari odlučili da ona može da napusti bolnicu i da ide na kućno liječenje. Sada se oglasila i Miljana, koja je putem društvenih mreža najavila i to da će ona uskoro da detaljno objasni kroz šta je to ona sve prošla, Miljana se ovom prilikom zahvalila i svojim pratiocima na podršci i lijepim riječima koje je ona od njih redovno dobijala, a na svom Instagram storiju ona je napisala sljedeće:

“Uskoro! Sve o operaciji i posle operacije na mom Jutjub kanalu! Hvala vam na podršci… Volim vas”, napisala je Miljana. Zanimljivo je to da je prije samo par dana počela šesta sezona rijalitija Zadruga, a u medijima se pisalo da je ona već potpisala ugovor, tako da ukoliko se to ispostavi tačnim, Miljanu ćemo imati priliku gledati i u rijalitiju, u koji su ušla dva njena bivša partnera, a riječ je o Danijelu, kao i Ivanu Marinkoviću sa kojim je ona dobila sina Željka, tako da ukoliko ona uđe vjerujemo da će to da bude pravi spektakl. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučeno