Već smo par puta u poslednjih mesec dana pisali o vozačima koji su se pomalo opustili, kako su smanjene mere povodom celokupne situacije sa korona virusom. Ljudi su se krenuli opuštati i onda u svakakvim stanjima sedaju za volane svojih limenih ljubimaca. Epilog u nekim situaacijama je taj da imamo i smrtne ishode, što je svakako poražavajući podatak. 

Vikendi su i dalje na crnoj listi, jer se tada izzlazi, a pošto je produženo radno vreme ugostiteljskih objekata, onda se ostaje do kasno napolju, dekocentracija od umora pomešana sa alkoholom dovodi do toga da imamo saobraćajne nesreće koje ponekad dovedu do bilansa kao što se desio kasno noćas u Srbiji, tačnije u okolini Niša. 

Tako je jutros rano oko 5 sati na auto putu Niš-beoggrad, u mestu Trupale se desila velika saobraćajna nesreća u kojoj je povređeno čak 9 osoba. Udes se dogodio kod Trupalskih šuma, samo 10km do Niša,kada je putnički automobil marke BMW švajcarske registracije za čijim je volanom bio muškarac od 21 godinu, najverovatnije u sustizanju naleteo na kombi za čijim je volanom bio turski državljanin, te je tom prilikom došlo do teške saobraćajne nesreće.

BMW je sa prednje strane totalno uništen, dok je kombiju stardao zadnji deo. Intervenisalo je čak 7 kola hitne pomoći, a među povređenim ima i roditelja sa decom, izvestio je načelnik Niške hitne pomoći Saša Milutinivić. 

Preporučeno