Poznata pjevačica Nataša Bekvalac je veoma uspiješna na poslovno planu , a i zadovoljna je sa svojim emotivnim statusom. Nataša se ostvarila i na roditeljskom planu , i ima dvije kćerke . Pjevačica je ostvarila cilj kojem mnoge majke teže: razvila je modelski odnos sa svojom kćerkom Hanom. Tokom njihove veze, Bekvalč je uspostavila ravnotežu između uspostavljanja autoriteta majke i izgradnje povjerenja sa svojom kćerkom. Kako se njena starija ćerka bližila adolescenciji i počela da se upušta u svet van svog doma, Nataša i Hana odlučile su da zajedno prisustvuju koncertu Jelene Karleuše držeći se za ruke dok su uživale u nastupu.

 

 

Ovo iskustvo je bio dokaz snage njihove veze, koja im je omogućila da zadrže blisko prijateljstvo i podršku. Nedavno je Jelena Karleuša održala koncert kojem su prisustvovale mnoge njene koleginice, među kojima i Nataša Bekvalac. Za događaj su i Nataša i Hana obukle crno, a Hana je nosila preveliko odijelo sa skraćenim sakoom i pantalonama u obliku pidžame. Nataša je, s druge strane, odabrala hrabriji izgled klasične boje, odlučivši se za tamni kargo kombinezon uparen sa providnim bodijem koji se nosi ispod. U nastojanju da usklade svoje nastupe, Nataša i njena naslednica pokušale su da uklope ne samo nastup, već i frizure za događaj. Kao rezultat toga, obje su se odlučile za podignutu kosu, iako je Hana odabrala konjski rep, dok je njena majka otišla sa punđom.

 

 

Obe osobe su se predstavile impresivno, a Nataša je osetila izrazit ponos na modnu odluku svoje ćerke. Odabrana odjeća bila je savremena i u skladu s modnim preferencijama mlađe generacije. Iako je Hana posjedovala izuzetnu ljepotu, odlučila je zadržati skroman profil i samo je nakratko pristala da je paparazzi fotografišu zajedno s majkom. Ipak, njena privlačnost i skromna narav nije promakla pažnju onih u njenoj blizini, koji su bili opčinjeni njenim samim prisustvom.

 

 

Preporučeno