Marko Milošević je si bivšeg predsjednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića . Nako što je njegov otac svrgnut s vlasti i predat Haškom tribunalom da mu se sudi za ratne zločine , Marko je pobjegao iz Srbije , zajedo sa svjom majkom Mirom i nastanio se u Rusiji.

 

 

Markova sestra Marija živi u Crnoj Gori , i jako rijetko se pojavljuje u javnosti , a nije poznato da li su uopšte u kontaktu . Marko je zadnji put viđen na sahrani svoje majke koja je preminula u Moskvi gdje je i pokopana 2019.gocine a sada se pojavio na otkrivanju spomenika svoe ocu u istom gradu . Kada je viđen Marko je bio u društv Aleksandra Zaldastanova koji ima nadimak Hirurga i koji se smtra bliskim saradnikom predsjednika Rusije Vladimira Putina , a poznat je i kao vođa motociklističke grupe Noćni vukovi.

 

 

Snimak koji se pojavio , prikazuje Marka koji čita riječi svoga oca koje su zapisane i na spomeniku , a onda je rekao da je Jugoslavija bila proba za ono što se sada dešava u Rusiji , u situaciji sa Ukrajinom . On je stojeći ispred srpskw zastave na kraju rekao da su Rusi naučili lekciju na sudbini i greškama Jugoslavije i da će ovaj put Rusija da pobijedi. Marko sada izgleda neprepoznatljivo i vii se da je osijedio i ostario . On je iz Srbije pobjegao nakon što je optužen da je bio upetljan u kriminalnom radu i preko Pekinga stigao u Moskvu gdje je dobio politički azil i o njemu su stizale neke informacije koje nisu bile provjerene.

 

 

Preporučeno