Iako su se svi obradovila vijesti da je zdravstveno stanje Miljane Kulić stabilno, te da je ona sa intenzivne prebačena na poluintenzivnu i da se nalazi u običnoj bolničkoj sobi kako smo već naveli obradovala je sve, ali nažalost to je kratko trajalo, jer danas je uslijedila vijest da se stanje pogoršalo te da je Miljana iz Niša hitno prebačena u Beograd, i tu je odmah smještena u šok sobu.

Naime, Miljana je u Beograd stigla u pratnji majke Marije, kao i njenog dečka Nenada Macanovića Bebice, a na iznenađenje svih na društvenoj mreži TikTok pojavio se video snimak, koji je mnoge potresao, a na kojem se vidi kako Miljanu odvoze u šok sobu. Njena majka Marija očajna je, a za domaće medije izjavila je sljedeće: “Stigli smo iz Niša maločas, primljena je u sobu za reanimaciju, rađena je kompletna dijagnostika, dok sam bila tamo ispred, vodili su je na ultrazvuk, rendgen, skener… Sve informacije dalje nemamo. Sutra dežura doktorica Damjanović, pa ću da je zamolim da odem kod nje, da vidim kako je. Miljana se uznemiri kad je vidim, morala sam da izađem”, rekla je ona.

Inače je u jutarnjem programu koji vodi Jovana Jeremić vikednom, gost bio Marko Đedović, koji je govorio na temu Miljaninog zdravlja, pa je rekao sljedeće: “Danas su morali da je dovezu, videli su još jedan taj tromb. Miljana me je zvala usput da me pita da li će joj dati da zapali cigaretu. Rekao sam joj da to ne sme da radi”, rekao je on. Više informacija očekujemo u narednom periodu, i iskreno se nadamo da će sve da bude uredu sa Miljanom.

@sneska1993

#fyp #miljanakulic #soksoba #marijakulic #urgentnicentar #bolnica

♬ original sound – Sneška