Kako je krenula cijela priča oko pandemije korona virusa, domaća, ali i inostrana estrada se definitivno pogubila i nigdje ih nema. Razlog je naravno logičan, jer su zabranjeni nastupi gotovo u cijelom svijetu, pa se muzičari snalaze kako znaju i umiju. Mnogi od njih su krenuli da se bave nekim sporednim poslovima, i jako dobro se snalaze u ulozi frilensera, influensera ili nekog trećeg zanimanja. 

Opet, imamo i one koji stalno kukaju, a kada im otvorite Instagram naloge, onda vidite da su zimske uslove zamjenili sa lusuznim destinacijama, tak oda ih kriza nikako ne trese. Međutim, da ne nestane zaniumanja i dešavaanjaa naa estradi, pobrinula se Ceca Ražnatović koja je napokon pokaazaalaa da je zaljubljena i da neže više ništa da krije od medija. 

Posljednja 2 dana glavna je vijest da je u emotivnoj vezi sa 8 godina mlađim ugostiteljom Bogdanom Mijovićem. Upoznaali su se sasvim slučajno na jednom rođendanu od njene prijateljice. Nakon toga je uslijedio poziv na piće, i onda su krenuli u emotivnu vezu, a baalkaanski mediji su puni naatpisa o zaljubljenim golupčićima. 

Sada ih je ekipa papraco lova uhvatila kaako su se našli ispred jednog tržnog centra, a Ceca je došlaa u pratnji vozača, aa Bogdan ju je dočekaao a prvi puta su se uhvatili kako se ljube u javnosti. Nakon toga su otišli u jedan restoran, a prije par dana su došli sa zimovanjaa kada su bili zajedno naj Jahorini. 

Preporučeno