Danas u nastavku ovog članka govorimo ćemo o temi koja je mnoge šokirala, a reč je o zabrani srpskih pevača da nastupaju u Puli. Naime, ovu odluku o zabrani izvođenja narodne muzike u Puli doneo je gradonačelnik ovog grada, a Seka Aleksić je iznela svoje mišljenje i viđenje ove situacije: “To što se po medijima piše, pravi se veća halabuka nego što jeste. Svako ima pravo na svoje mišljenje, a mislim da je to mišljenje izneo neko kao pojedinac, a ne neko ko stoji iza generalno svih ljudi u Hrvatskoj. Mislim da je muzika uvek bila ta koja je spajala ljude, nikada ih nije delila i to je to” – kazala je Seka.

Seka Aleksić je na dan zaljubljenih objavila svoju novu pesmu koja je za vrlo kratak vremenski period postala baš slušana. O uspehu ove pesme Seka kaže da je ovo prva kooju je radila sa Draganom Brajović Brajom posle desetogodišnje pauze.

” Desilo se da sam posle toliko godina ponovo ostvarila saradnju sa Brajom. Valjda u karijeri i on i ja možemo sebi da dozvolimo neku pauzu, koja je sigurno bila dobra i za mene i za njega. I sada smo dogovorili ponovo saradnju. Braja je napisao prvu pesmu posle pauze od 10 godina, ali napisaće još tri, četiri pesme sigurno. Sledeću koju piše je balada i jedva čekam da čujete. On je napisao i pesmu “Poslednji let” kojom ja i danas, posle toliko godina, započinjem i završavam svaki nastup. Ta pesma će ostati duboko urezana” – izjavila je ona. Koje je vaše mišljenje ? 

Preporučeno