Sandra Rešić domaćoj javnosti poznata je prvenstveno kao pjevačica, koja je krenula očevim stopama, i ušla u svijet muzike, a svi znamo da je njen otac pokojni pjevač Nino Rešić. Kasnije, nju smo imali priliku da vidimo i kao učesnicu rijalitija Zadruga, a njeno učešće posebno je došlo do iražaja prošle sezone, kada je ona bila uz Dejana Dragojevića, u njemu tada najtežim trenucima, kada ga je javno prevarila njegova bivša supruga Dalila Dragojević.

Kasnije su kružile priče i da se ona zaljubila u Dejana, iako je to svaki put oštro demantovala, a onda je došlo i do prekida njihovog prijateljstva. Pred sami kraj ona se zbližila sa Anđelom Rankovićem, i oni su ušli u ljubavnu vezu, ali napolju to nije dugo trajalo, tako da su se razišli i svako je krenuo svojim putem, a ona je sada progovorila o njihovom raskidu, kada je gostovala u emisiji Narod pita, pa je rekla:

“Na reklamama mi je rekao zašto si agresivan prema meni, a ja sam rekla ispada kao da ti neko piše šta da mi kažeš, i ja sam rekla prvo nema ko, a kao drugo ja se ne družim ni sa kim osim Đedovića da ispijamo kafe, čak se ni sa Matorom nisam čula. Nas dve se nismo posvađale samo smo došle do sukoba, jer je nešto pogrešno shvatila, a ja nikog njenog nisam nikad uvredila. Ne znam zašto je to rekla. Nas dve smo to razrešile. Ona je vrlo sitničava i hvata se za jednu reč koju sam rekla, a ja se i ne sećam. Naše rasprave su nadaleko poznate”, rekla je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno