Kada je u pitanju Sanja Kužet ona je neko ko važi za jednu od najljepših tv lica a popularnost je stekla vodeći vremensku prognozu u Jutarnjem programu, dijelila je sreću i u nagradnoj igri Bingo ali Zvezdama Granda koje su je lansirale na sami vrh televizijskog novinarstva. Šarmantna voditeljka uživa u majčinstvu koje je 2017 godine iskusila po drugi put kada je sa svojim supugom Nemanjom Živojinovićem dobila sina Strahinju dok iz prvog braka ima nasljednika Andriju.

Sanja je jedno vreme pričaala da se u drugoj trudnoći ugojila 18 kilograma ali da je nakon pola godina uspjela da se vrati na staru kilažu. “Najdeblja sam bila u trudnoći, ugojila sam se čak 18 kilograma. Međutim, posle šest meseci sam se vratila svojoj liniji. Ja sam visoka žena i nama je lakše. I kada se ugojimo, to se nekako sve lepo rasporedi i ne bude toliko primetno”, rekla je voditeljka ranije za medije, pa otkrila kako se hrani:

“Izbacila sam hleb iz ishrane. Generalno, ne jedem ugljene hidrate, jer od njih samo otičemo. Prva stvar koje sam se odrekla bilo je ono divno, toplo pecivo, koje sam toliko volela. Verujte mi da ćete bez ugljenih hidrata lakše izgurati radni dan, jer oni utiču na to da nam se spava. Kada izbacite sve ono što smeta vašem zdravlju, videćete da će to povoljno uticati i na vaš izgled.”

Tako je umjesto industrijskih slatkišsa, zgodna voditeljka jela voće, a ključ njenog manekenskog izgleda je i u redovnoj fizičkoj aktivnosti. Ostatak teksta možete da pročitate ovdje. 

Preporučeno