Moramo da kažemo kako je jutro na tv pink postalo uz Jovanu Jeremić najgledaniji jutarnji program u celoj regiji. Ali, ako se imao razumete u novinarastvo i ako ste ikada gledali profi novinara na delu, onda vam je janso da je Jovana Jeremić jako daleko od prave voditeljke. Jako iritira same gledaoce, a oni što je gledaju i dižu u nebesa su oni koji gledaju Zadrugu, i tu sva moguća priča završava.

Jovana je krenula još kao novinarka na hepi televiziji, a kada joj je Milomir Marić dao priliku da vodi rijaliti parove, i da priča sa raznim dijabolicima u samom rijaltijju to joj je bila samo odskočna daska za jutarnji program na ovoj televiziji, koju je jako brzo preuzela. Usledio je tako prošloga leta i poziv od Pinka, kojeg ona nije mogla da jednostavno odbije.

Kada samo pogledate jutarnji program koji traje punih sedam sati, jasno vam je da to normlana osoba ne može da radi, međutim Jovana može a to je u njoj prepoznao i Željko Mitrović koji joj je dao poptuno slobodu u samom programu, tako da ona tamo radi šta i kako hoće. Milica Mitrović joj je definitivno tamo najveća podrška, a da su njih dve stalno u kontaktu, pokazuje i scena koja se desila u vikendu iza nas.

“Rokaj Jole” ovako je glasila poruka koju je dobila od Milcie a Jovana kao Jovana nije mogla da izdrži te je odmah prepisku objavila i na svom Instagram profilu. Treba napomenuti da je na Instagramu prati preko 200.000 folovera, što dovoljno govori o njenoj popularnosti.

Preporučeno