Dragana Mirković je jedna od rijetkih pjevačica koja je postigla sve u svojoj karijeri, zahvaljujući isključivo svojim dobrim pjesmama. Nikada svoju karijeru nije gradila na skandalima i aferama, a da ne bi učestvovala u svemu, i da je slučajno neko ne bi uvukao u neku priču ona je još 90 ih godina sa suprugom odselila u Austriju. 

Tamo su napravili svoje malo carstvo, na nastupe putuje iz Beča, tamo joj je smještena i DM Televizija, o kojoj se brine njena sestra, a suprug Toni ima biznis sa aautima, tako da im je Austrija faktički druga zemlja osim Srbije. Tamo su napravili ogroman dvorac, koji je jedan od većih u Beču, a njih četvero jako lijepo žive. Svako ima svoje zanimanje, kčerka je krenula putem foto modela, dok sin voli auto trke koje Dragana nikako ne odobrava. 

Dragana je već par puta do sada govorila kako uvijek ima puno posla oko dvorca, jer nema šanse da stigne sve poslove oko njega. Ima čak 6 žena koje opslužuju cijelu građevinu, ali je ona ta koja Toniju svako jutro sprema doručak, to je jedan ritual koja ona konstantno voli da radi. Međutim, cijelu ovu situaciju sa korona virusom, odlučili su da iskoriste da urade malo renoviranje dvorca, i našli su majstore koji će sve to da urade. 

Međutim, prije par dana ih je zvala policija, jer je inspekcija došla na lice mjesta i zatekla je radnike bez dozvola, to jeste, radili su na crno. Ona je odmah rekla da nema ništa sa tim, jer čovjek sa kojim je dogovarala je odgovoran za te radnike. 

Preporučeno